vonatgázolás

2021.10.09. 05:52

Gyorsvonat gázolt embert a tatai vasútállomáson

A tatai vasútállomáson péntek este történt szerencsétlenség miatt a hegyeshalmi vonalon megnőtt a menetidő. Az utasok átszállásában a tűzoltók is segédkeztek.

kemma.hu

A közelmúltban megyénkben több olyan eset is volt, amikor valaki száguldó vonat elé ugrott. Pszichológussal és mozdonyvezetővel beszéltünk a tragédiákról.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint pénteken késő este a tatai vasútállomáson gázolt el egy embert a Bécsből Bukarestbe tartó Dacia nemzetközi gyorsvonat. Mint írták, a helyszínelés ideje alatt Tata és Almásfüzitő között a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek, a hegyeshalmi vonalon a menetidő 10-20 perccel megnőtt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szerencsétlenség a tatai vasútállomáson, a Szomódi utca közelében történt. A Budapestre tartó utasok átszállásánál a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!