hétköznapi hősök

2021.10.10. 10:24

Főigazgatói dicséretet és emlékérmet kaptak a parlamentben megyénk hős mentősei

A Mentők Napja alkalmából a parlamentben tartottak ünnepséget, ahol Komárom-Esztergom megyéből négy mentős is elismerésben részesült.

kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabánya Mentőállomás

A tatabányai mentőállomás közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">számolt be arról, hogy a Mentők Napja alkalmából a parlamentben kitüntetett Bajtársak díjátadó ünnepségét tartottak, ahol megyénk több mentősének is elismerték áldozatos munkáját.

Mint írják, a rendezvényen Csató Gábor főigazgató köszönetet mondott minden mentősnek a pandémia alatt nyújtott tisztes és emberfeletti helytállásáért. Jelen volt még Müller Cecília Tiszti Főorvos és a társszervek delegáltjai is. Ezen felül a Máltai Mentőszolgálat vezetője és a Hallgatói Önkormányzat vezetője is. Kásler Miklós Miniszter videóüzenetben mondott köszönetet az összes mentődolgozónak.

Az eseményen Komárom-Esztergom megyéből Bondár Géza, a kisbéri mentőállomás mentőápolója Kresz Géza Emlékéremet vehetett át 40 éves szolgálata után. Keszler László, a tatabányai mentőállomás garázsmestere, mentőtechnikusa, Zánbó Viktor, a Komárom – Esztergom megyei Irányító Csoport vezetője, valamint Szűcs Gyula, a tatabányai mentőállomás mentőtechnikusa főigazgatói dicséretben részesültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában