lebukott

2021.10.27. 12:51

Dunaalmási telephelyről lopott pótkocsit, eladni már nem volt ideje

Egy dunaalmási telephelyről lopott el egy pótkocsit a 29 éves férfi, de eladni már nem maradt ideje, a tatai rendőrök elfogták, a kocsit pedig lefoglalták.

Kemma.hu

Megdöbbentő esetről számolt be a rendőrség: egy 61 nő annyira be volt rúgva, hogy egyből elvették a jogosítványát, mire ő lényegében azonnal újra kocsiba ült.

Forrás: police.hu

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság egy 29 éves férfi ellen – olvasható a police.hu közleményében. A gyanú szerint augusztusában egy dunaalmási telephelyről ellopott egy kéttengelyű pótkocsit, a rajta lévő permetezőtartállyal együtt az elkövető. A lopott holmit egy ismerőse udvarán helyezte el, azt tervezte, hogy később eladja.

Erre azonban már nem maradt ideje. A tatai nyomozók ugyanis, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében. A 29 éves férfit október 26-án fogták el, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozók a lopott pótkocsit is megtalálták, amelyet visszaadtak a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában