fenyegetések

2021.10.25. 06:31

Bicskával és téglával fenyegette élettársát a féltékeny férfi Nyergesen

A féltékeny férfi élettársát megöléssel többször megfenyegette. Élettársa barátjára kábelkorbáccsal támadt egy parkolóban. Az ügyészség vádat emelt a férfivel szemben.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége, zaklatás bűntette és zaklatás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki kábelkorbáccsal támadt egy másik férfira és többször megöléssel fenyegette élettársát Nyergesen. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, a kábelkorbácsot kobozza el.

A vádirat szerint a férfi féltékenységében az élettársát a nyergesújfalui lakásukban május 1-én a körülbelül 10 centiméteres bicskával félelemkeltés céljából azzal fenyegette meg, hogy megöli. Ezután az elkövető telefonon a nő férfi barátját fenyegette meg bántalmazással. Az agresszív férfi és a nő barátja ezt követően a nyergesújfalui parkolóban találkoztak.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A féltékeny és ittas férfi egy kábelkorbáccsal a kezében ment oda a sértetthez, akit azzal kétszer megütött. Az elkapta a kábelkorbácsot, azzal magához rántotta a támadóját, és őt védekezésként tenyérrel egyszer megütötte. Ezután a támadó lökdöste, és meg is rúgta a férfit, majd a gépkocsiját ütötte meg többször és abba bele is rúgott. Ezt követően, ugyancsak Nyergesen a féltékeny férfi a kezébe vett egy féltéglát, és azzal fenyegette meg élettársát, hogy agyonüti.

Fotó: Magyarország Ügyészsége
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában