lebukott

2021.10.12. 14:29

4 éves lopássorozat: kisbéri barátnője jelentette a végállomást az enyveskezűnek

A férfi 4 éven keresztül több alkalommal lopta meg ismerőseit, amellyel összesen 4 millió forintos kárt okozott. Az enyveskezű sorsáról most az ügyészség dönthet.

kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a budapesti férfi nők és férfiak bizalmába férkőzött, majd ezt kihasználva lopta meg őket. A férfi ismerőseitől készpénzt és ékszert lopott. A bűncselekménnyel okozott kár közel 4 millió forint. A gyanú szerint 2016-tól 2020-ig nem csak Magyarországon, hanem egy alkalommal külföldön is megkárosította az aktuális áldozatát. Az utolsó alkalommal Kisbéren tevékenykedett B. A., aki a barátnője családjától lopott pénzt. A feljelentést követően a nyomozók azonosították a tettest, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A Kisbéri Rendőrkapitányság 1 rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett, 5 rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás vétség és 4 rendbeli szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség miatt folytatott ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában