borzasztó

2021.10.22. 06:38

2 éves gyermek került kórházba az oroszlányi drogos sofőr miatt

Ketten is megsérültek abban az oroszlányi balesetben, amelyet egy bedrogozott sofőr okozott Oroszlányban. Egy kétéves gyermeket kórházba is kellett szállítani.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/OVTV

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, október 20-án a rendőrök Oroszlányban intézkedtek egy balesetnél, ami a Rákóczi Ferenc úton lévő körforgalomban történt. Megállapították, hogy egy 26 éves férfi Mercedessel közlekedett , amikor hátulról nekiütközött egy előtte, forgalmi okból lassító járműnek. Az elöl haladó gépkocsi további két autót lökött meg az ütközést követően, a balesetben pedig ketten meg is sérültek. Az okozó sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak az egyenruhások, ami negatív lett, de a férfi láthatóan bódító szer hatása alatt volt, amit a kábítószerteszt igazolt.

Az Oroszlányi Városi Televízió közösségi oldalán arról ír, hogy a Mercedes nagy sebességgel hajtott az előtte haladó három autóba a a Rákóczi Ferenc úton. Az egyik vétlen autóban egy 2 éves kisgyermek is utazott, akit kórházba is kellett szállítani kivizsgálásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában