kábítószer adok-veszek

2021.09.08. 16:56

10 drogost fogtak Tatabányán – TEK-esek ütöttek rajta a díleren (videó, képek)

A Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói folytatták a vizsgálódást L. Z. kábítószer-kereskedő ügyében. Ezúttal tíz személy ellen indult eljárás.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Újabb fejlemény van a kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vett díler, L. Z. ügyében. Mint a rendőrségi közlemény írja, a nyomozás során újabb tíz személy ellen indítottak büntetőeljárást a tatabányai nyomozók. Mind a tizen a 48 éves férfitől vásárolták a kábítószert, s mivel esetükben a drogteszt pozitív lett, így kábítószer birtoklása miatt kell felelniük.

Mint arról korábban beszámoltunk, L. Z-t májusban fogta el tatabányai otthonában, összehangolt akció keretében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda. A rajtaütésben a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték, tekintettel arra az információra, miszerint a férfinek fegyvere van.

A rendőrök szintén Tatabányán elfogták L. Z. élettársát is, akinek táskájában csekély mennyiségű – elsődleges megállapítás szerint – kokaint találtak.

Mint kiderült, a díler egy szlovák férfitől, S.R-től szerezte be a kábítószert. Mindkettőjüket letartóztatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában