bemutató

2021.08.31. 14:34

Pillanatok alatt darabjaira kapták a lángoló Suzukit a tűzoltók Csépen (Fotók)

A családi napot egy látványos baleseti szimulációs gyakorlat is színesítette. A kilátogatók közelebbről is megismerkedtek a tűzoltógépjárművel, különböző felszerelésekkel.

Kemma.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Varga Mihály Sebestyén tű. fhdgy.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint társszervezetek együttműködésével rendezték meg a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség Közlekedésbiztonsági és Családi napja szombaton, Csépen. A megyei katasztrófavédelem és a környék önkéntes tűzoltó egyesületei mellett a rendőrség, a mentőszolgálat, és a vöröskereszt is képviseltette magát a rendezvényen.

A kilátogatók közelebbről is megismerkedtek a tűzoltógépjárművel, különböző szakfelszerelésekkel a Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs kollegái jóvoltából. A területi tűzmegelőzési bizottság standjánál a nagyobbakat tűzvédelmi tesztek kitöltésével, a kisebbeket színezéssel, kartonból készülő tűzoltóautó hajtogatással várták valamint a rátermettebbek gyermek tűzoltó bevetési ruhát is magukra ölthettek.

Egy látványos baleseti szimulációs gyakorlat is színesítette a napot Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a mentőszolgálat, a rendőrség és a magyar vöröskereszt megyei szervezete részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!