döbbenet

2021.08.02. 08:39

Elképesztően felelőtlen volt a tatabányai motoros, két eljárás is indult ellene

Két ittas motoros is fennakadt a rendőri ellenőrzésen a hét utolsó napján. Egyikőjüknél ráadásul a papírok sem voltak rendben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A helyi járőrök vasárnap 11 óra 45 perckor Kisbéren, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő tárkányi lakost. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért az 53 éves férfit további mintavételre bevitték a rendőrkapitányságra. A mérési eredmények alapján ellene közigazgatási eljárás indult.

Még aznap délután az Oroszlányi Rendőrkapitányság Kömlődön, a Szabadság utcában állítottak meg szintén egy segédmotoros-kerékpárost. A tatabányai lakos iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a 35 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a járműre nem kötött kötelező felelősségbiztosítást sem. A rendőrök emiatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek, és mivel a szonda nála is jelzett, ezért előállították, a mért eredmények alapján pedig büntetőeljárás is indult ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában