M1-M7

2021.08.04. 11:37

Megdöbbentő videó: átsétál, majd a beton elválasztón mászik át a nő a pályán

Sétálóutcának nézhette egy nő az M1-M7-es autópálya kivezetőjét, ennek megfelelő könnyedséggel gyalogolt keresztül a pályán.

Kemma.hu

Átgyalogolt az autópályán a nő

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

Megdöbbentő felvételt " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tett közzé a Budapesti Autósok Közössége. A videón jól látszik, ahogy egy nő átsétál az úttesten az M1-M7-es autópálya kivezető szakaszánál, majd átmászik a beton elválasztóelemen.

Szinte felfoghatatlan, mi vitte rá a hölgyet, hogy gyalogszerrel induljon útnak, kockáztatva ezzel saját és mások épségét is.

Nem ő az egyetlen, aki hajmeresztő mutatványt vitt véghez az autópályán, legutóbb hasonlóan " target="_blank" rel="noopener noreferrer">döbbenetes videót osztottunk meg egy román sofőrről, aki oda és vissza is szembement a forgalommal az M1-es tatai szakaszán. Mint kiderült, egy rokonát felejtette a pihenőben, érte fordult vissza.

Szintén sokkoló volt az eset, amikor egy figyelmetlen előzés miatt kamionnak csapódott egy vétlen autós, benne egy idős házaspárral, amelynek mindkét tagja megsérült a balesetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában