életveszély

2021.06.09. 08:27

Elképesztő videó az M1-esről: megunta a dugót, rollerrel ment tovább a férfi

Az M1-es autópályán olyan történt, ami még a közutasokat is megdöbbentette. Egy türelmetlen férfi rollerrel lavírozott a kamionok mellett.

Kemma.hu

Az M1-es autópályán olyan történt, ami még a közutasokat is megdöbbentette. Egy türelmetlen férfi rollerrel lavírozott a kamionok mellett.

Forrás: Magyar Közút

Elképesztő történetet " target="_blank" rel="noopener noreferrer">osztott meg a Közút, amely még a sokat látott diszpécsereiket meglepte. A hétfő délutáni dugót ugyanis úgy próbálta kikerülni egy autó utasa, hogy elektromos rollerrel folytatta az útját az M1-es autópályán, Bicske térségében.

Az ön- és közveszélyes mutatványra valószínűleg azért vetemedett a jóember, mert megunta a háromkilométeres dugót, és gondolta, majd a leállósávon megspórolja a menetidőt. Nem zavartatta magát, a rollerrel kikerülte az útellenőröket, a balesetező kamionokat, és az sem zavarta, hogy a többi kamion mellette suhan el, pedig, ahogy az a videofelvételen is látszik, nem kicsit volt életveszélyes a szabálytalan manőverezése.

Az útellenőr természetesen azonnal értesítette a rendőröket, a bicske autópályamérnökség diszpécserei pedig nyomon követték a férfit, aki a következő lehajtónál áttért az 1-es útra, a kiérkező rendőrök pedig már nem találták meg. A Közút kéri a közlekedőket, hogy legyen bármilyen torlódás is, soha ne csináljanak ilyen és ehhez hasonló életveszélyes dolgokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában