LOPÁS

2021.06.27. 08:08

Nemzetközileg keresett bűnözőt fogtak Esztergomban

Az esztergomi egyenruhások fogták el azt a férfit, aki ellen a román hatóság lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki korábban.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei június 26-án délelőtt Esztergomban, a Kiss János altábornagy úton intézkedtek egy 27 éves férfival szemben, aki ellen a román hatóság lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a körözött személyt a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Továbbá, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a vasárnapot megelőző 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Emellett tizenkét személyt fogtak el és négy embert állítottak elő, valamint öt ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés pedig egy esetben történt – írja a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában