bűncselekmény

2021.06.22. 11:00

Nehéz anyagi helyzetbe került, munkaadóját lopta meg B. R. Komáromban

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy bontási munkaterületen dolgozott Komáromban és szerszámokat tulajdonított el onnan.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A komáromi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát a lopással gyanúsított komáromi férfi ellen. A rendőrség tájékoztatása szerint a 41 éves B. R. nehéz anyagi helyzetbe került, ezért úgy gondolta, könnyen jut pénzhez. Mivel egy komáromi családi háznál végzett bontási munkálatokat 2021 április közepén, a munkavégzés miatt minden helyiséghez volt kulcsa.

Az egyik alkalommal a garázsból kézi szerszámokat vitt magával, amit értékesíteni akart. A tulajdonos, április 17-én, amikor észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök azonosították a 41 éves elkövetőt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd lopás miatt indult ellene büntetőeljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek. Az ellopott holmik egy szerszám kivételével visszakerültek a tulajdonoshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában