hosszabbítás

2021.06.01. 16:15

Gyilkosság Tatabányán: az ügyészség újabb lépést tett a 24 éves elkövető ellen

 A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismételten indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki leszúrta a szobatársát.

Kemma.hu

Beismerő vallomást tett a tatabányai gyilkosság gyanúsítottja

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a 24 éves gyanúsított február 5-én egy tatabányai lakásban szúrt agyon egy férfit, amelyben közösen laktak. A férfi hajnali 3 óra körül rátámadt a sértettre és egy 8,5 centiméter pengehosszúságú késsel, két alkalommal mellkason, majd hátba szúrta. Áldozata a szúrás következtében elhalálozott.

A rendőrséget a szomszédok hívták, mivel a lakásból segélykiáltások hallatszottak. Az eset egyik fültanúja azt is elmesélte a Kemma.hu-nak : az áldozat az életéért könyörgött gyilkosának.

A 24 éves ceglédi férfi ezt követően elmenekült a helyszínről és február 7-éig szökésben volt, majd feladta magát. A gyanúsított indítékának megállapítása a nyomozás további feladatát képezi. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként az elkövetőt. A férfi mindent bevallott.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára a gyanúsított letartóztatását február 9-én egy hónap időtartamra elrendelte.

Dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítására. Mindezt tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában