elképesztő

2021.06.27. 06:41

Létra mögé bújt az idős füzitői bácsi, mégis csúnyán cserbenhagyta a dühös férj

A férj felesége korábbi vitáját torolta meg azzal, hogy közös lakhelyük raktárában rátámadt az idős férfira, akit többször arcon vágott.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint június 29-én előkészítő ülést tartanak annak az almásfüzitői férfinak az ügyben, aki lakhelyükön vert meg egy idős férfit korábbi sérelme miatt. Az ügyészség indítványozta, hogy amennyiben a férfi a bűnösségét az ülésen beismeri, úgy őt a bíróság ítélje börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A tényállás szerint az agresszor felesége 2019. október 4-én almásfüzitői lakóhelyük lépcsőházában szóváltásba keveredett az idős férfival, akit a vita hevében megfenyegetett, hogy ha a férje hazaér, akkor felküldi hozzá. A bácsi másnap délelőtt a társasház közös használatú raktárában volt, amikor a férj és a felesége megjelentek. Az agresszív férj rátámadt az idős férfira és kiabálva kérdőre vonta az előző nap történtek miatt.

A bácsi megpróbálta becsukni a raktár ajtaját, a férfi azonban belökte azt és berontott a helyiségbe. Az időskorú sértett félelmében maga elé kapott egy kisméretű létrát, de a támadást nem tudta elhárítani, a támadó ököllel többször arcon ütötte a férfit. A bácsinak a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a támadott testtájékra és az erőbehatás mértékére figyelemmel a bántalmazás alkalmas volt súlyosabb arccsonttörés okozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában