meglepetés

2021.06.03. 17:30

13 éves fiú szülinapi kívánságát teljesítették az oroszlányi egyenruhások

Nemrégiben a 13. születésnapja alkalmából látták vendégül a rendőrök Horváth Zalánt az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. A fiú gyermekkora óta érdeklődik a szakma iránt, ezért az egyenruhások teljesítették a kívánságát és bevezették őt a kulisszák mögé.

Kemma.hu

Zalánnak, egy 13 éves oroszlányi fiúnak szereztek meglepetést az oroszlányi rendőrök június 1-jén, amikor vendégül látták őt a rendőrkapitányságon. A fiú kisgyerekkora óta érdeklődik a rendőri hivatás iránt, álma az, hogy ő maga is rendőr legyen. Ezen elhatározásában kívánták megerősíteni az oroszlányi egyenruhások, amikor egy napra bevezették őt a „kulisszák mögé”.

A szülinapos Zalánt bevezették a rendőrök a kulisszák mögé (Fotó: police.hu)

A rendőrség tájékoztatása szerint a látogatása során a rendőrpalánta megismerhette a kapitányság működését, megnézhette a rendőrök felszereléseit, a nap végén pedig élményekkel gazdagodva, és apró ajándékokkal térhetett haza. Az egyenruhások bíznak abban, hogy a látogatás örök élmény marad Zalánnak és az álma, hogy rendőr legyen, felnőttként majd valósággá válhat.

Az egyenruhások mellényét és sisakját is felpróbálhatta (Fotó: police.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában