akció

2021.05.28. 16:55

Lecsapott a TEK Tatabányán – fogva tartotta élettársát a férfi (videó)

Május 28-án a Terrorelhárítási Központ segítségére is szükség volt a megyeszékhelyen. Egy 37 éves helyi férfit vettek őrizetbe.

Kemma.hu/police.hu

Egy 37 éves férfin ütöttek rajta a TEK-esek

Forrás: police.hu

Zaklatás, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói egy 37 éves férfit pénteken – tájékoztat a rendőrség.

A gyanú szerint Sz. Zs. 2021 áprilisától kezdődően több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát közös lakásukban. A férfi többször bezárta a nőt a házukba, de olyan is előfordult, hogy a konyhaasztal lábához bilincselve tartotta őt fogva közös otthonukban. Az asszony egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=gCY3_AhKrmQ&feature=emb_title

A tatabányai egyenruhások május 27-én megjelentek a megadott tatabányai címen, ahonnan kijuttatták a sértettet. A Tatabányai Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai másnap elfogták a bűncselekmények elkövetőjét.

Sz. Zs-t a tatabányai nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában