körözés

2021.05.19. 14:00

Botrány: leköpte a tatabányai buszsofőrt a férfi – keresik

A rendőrség becsületsértés miatt keresi a fotón látható férfit, ehhez a lakosság segítségét kérik.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Tatabányán egy buszvezetőt köpött le a gyanú szerint a képen látható férfi, akinek azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen tettlegesen elkövetett becsületsértés vétség gyanúja miatt, írja a police.hu felhívásában.

A férfi március 10-én utasként, Tatabányán egy autóbuszon a sofőrt leköpte, miután a sértett figyelmeztette őt a szabályok betartására. Az eljárás során lefoglalásra került a busz kamerája által rögzített felvétel, amelyen a feltételezett elkövető látható.

Nem akarta megtenni, amire felszólították (police.hu)

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában