lebuktak

2021.04.26. 15:07

Nem tetszett a letartóztatás a tatabányai katalizátor-tolvajoknak, fellebbeztek

A tatabányai katalizátor-tolvajok letartóztatását a bíróság 1 hónapra elrendelte, azonban a két férfinak nem tetszett a döntés, ezért fellebbeztek.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a a Tatabányai Járási Ügyészség indítványával megegyezően 1 hónapra elrendelték annak a két férfinak a letartóztatását 1 hónapra, akik egy tatabányai parkolóban próbálták ellopni egy autó katalizátorát. A végzést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsítottak és védők fellebbezést jelentettek be.

Ahogy arról beszámoltunk, április 24-én éjfél után egy tatabányai parkolóban tetten értek két férfit, akik egy ott parkoló járműből a katalizátort akarták ellopni. Az egyik férfi az autót emelővel megemelte, majd a jármű alá feküdt és egy elektromos sarokcsiszolóval megkezdte a katalizátor kivágását a kipufogórendszerből, amíg társa egy autóban ülve figyelte a környéket. P. J.-t és V. N.-t a rendőrkapitányságra előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában