tragédia

2021.03.22. 15:58

Halálos vonatgázolás történt Almásfüzitőnél

Hétfő délután a Münchenbe tartó railjet Almásfüzitőnél elgázolt egy embert, aki a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Hétfő délután a Budapest-Kelenföldről Münchenbe tartó railjet Almásfüzitő felső állomás után elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette – írja a MÁV.

A helyszínre az egyenruhások és a komáromi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hírportálunknak elmondta: a lánglovagok mintegy ötven utasnak segítettek átszállni az érintett szerelvényről egy másikra. A rendőrség sajtószóvivője hozzátette: a férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

A helyszínelés ideje alatt Almásfüzitő és Komárom között a vonatok egy vágányon közlekednek, a hegyeshalmi vonalon ezen a szakaszon a menetidő 10-15 perccel megnőhet – tájékoztatják az utasokat a MÁV oldalán.

" data-width="500" data-show-text="true">

">❗ Hétfő délután a Budapest-Kelenföldről Münchenbe indult railjet (66) Almásfüzitő felső után elütött egy embert, aki a...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában