brutális bűntény

2021.02.07. 07:01

Könyörgött az életéért – megszólalt a tatabányai gyilkosság fültanúja

A rendőrség nagy erőkkel keresi a 24 éves P. R-t, a gyanú szerint ugyanis ő gyilkolhatta meg a vele élő 60 éves kollégáját pénteken.

Kemma.hu

Egy lakásból segélykiáltások hallatszottak, mire a rendőrök kiértek, egy halott férfit találtak

Forrás: police.hu

Friss információk: vasárnap feladta magát a gyilkosság kapcsán keresett férfi.

Korábban erről írtunk:

Sokkoló részletek derültek ki a tatabányai Ifjúság út egyik lakásában történt pénteki gyilkosságról.

Ennek a tatabányai tömbháznak az egyik lakásában történt gyilkosság péntek hajnalban
Fotó: Herczeg István / 24 Óra

A szomszédok nem sokkal hajnali 3 óra után hívták ki a rendőrséget, akiket a lakásból kiszűrődő jajkiáltások, segélykérések és dulakodás hangjai vertek fel álmukból. A helyszínre érkező rendőrök már csak egy halott férfit találtak a lakásban, testén több sérüléssel – tudtuk meg Gányai Balázstól, a megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferensétől a történtek után nem sokkal.

A rendőrök már csak a holttestet találták meg a tatabányai lakásban
Fotó: police.hu

Az alsó szomszéd, aki a rendőröket tárcsázta, a Tényekben beszélt a borzalmas esetről, újabb részleteket árulva el. Elmondta, hogy a fölötte levő lakásban egy 60 éves, magyar-ukrán kettős állampolgárságú férfi és egy fiatalember lakott.

A férfi mesélt arról is, hogy az áldozatot szelíd embernek ismerte, akit nagyon kedveltek a házban, mint kiemelte, vele és a gyerekeivel is mindig kedves volt. Tudomása szerint azért jött Magyarországra, hogy fia tanulmányait finanszírozni tudja.

A szomszéd a tragikus hajnalon hallotta, hogy felette vitáznak, dulakodnak, az idősebb szomszédja az életéért könyörög, majd az elnémuló lakásból valaki kijön, és lifttel távozik. Az ablakból már csak azt látta, ahogy a fiatalabbik lakó villámgyorsan elrohan. Ebből sejtette, hogy nagy baj van – emlékezett vissza a történtekre.

A riportban elmondták, hogy a két munkás albérlő volt, a lakást munkahelyük bérelte a számukra. Újabb részleteket közöltek a gyilkosság körülményeiről is. Mint kiderült, a helyszín csupa vér volt, a férfival több késszúrással végeztek, a gyilkos fegyvert a rendőrök húzták ki a holttestből. Azt egyelőre nem tudni, mért robbanhatott ki vita a két férfi között.

A rendőrség már pénteken, a gyilkosság estéjén körözést adott ki a feltételezett elkövető, P. R-t, 24 éves ceglédi lakos ellen, amiben a lakosságot arra kérik, ha látják a férfit, semmiképp se próbálják feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítsék a hatóságokat a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában