elfogták

2020.10.07. 08:31

Zsebből lopott telefont egy nő Tatabányán

A 49 éves nőt otthonában elfogták a tatabányai rendőrök, azonban a zsebtolvaj kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Kemma.hu

Egy alvó beteg mellől csente el a telefont, de már a folyosón visszakérte tőle azt a tulaj. Az ügyészség letöltendőt börtönbüntetést kért rá.

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 49 éves nő ellen. A gyanú szerint M. Gy. szeptember 7-én Tatabányán, egy üzlet előtt kilopta a sértett zsebéből a benne lévő mobiltelefont, majd távozott a helyszínről.

A sértett néhány órával később vette észre a lopást, és pár nappal később feljelentést tett a rendőrségen. A tatabányai nyomozók a rendelkezésre álló kamerafalvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit október 6-án otthonában elfogtak. Gyanúsítotti kihallgatásán a nő tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában