kék hírek

2020.10.12. 15:52

A 18 éves férfinak több bűncselekményért is felelnie kell

A tatabányai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves férfit, aki nemcsak kábítószert fogyasztott, de a barátját is meglopta.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Október 11-én az esti órákban érkezett a rendőrökhöz a bejelentés, miszerint Szárligeten az egyik ingatlanban lopás történt. A sértett azt állította, hogy a korábban az otthonába befogadott férfi több alkalommal is lopott a megtakarított pénzéből. Egy címet is megadott, ahol szerinte a lopással vádolt ismerőse tartózkodhatott.

A járőrök a címen megtalálták a feltételezett elkövetőt, aki beismerte a bűncselekményt. A rendőrök a motozás során kábítószergyanús anyagot és annak fogyasztásához szükséges eszközt is találtak nála, amiket lefoglaltak, majd a tatabányai rendőrkapitányságon elvégzett kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. A vizsgálat során kiderült, hogy a 18 éves M. R. szeptember 18-án a sértett gépkocsiját is engedély nélkül használta a tőle ellopott slusszkulcs segítségével.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ellene lopás, jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

(Borítókép: illusztráció)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában