felhívás

2020.10.13. 14:01

Szemtanúkat keres a rendőrség: segítsetek a baleseti nyomozásban

Az esztergomi rendőrség szemtanúk jelentkezését várja egy balesettel kapcsolatban. Egy fékező autóbuszon két utas elesett, egyikőjük megsérült.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint szeptember 9-én 15 óra 30 perc körüli időben Esztergom, Táti úton menetrend szerint közlekedő autóbuszon, a hirtelen fékezés miatt két utas elesett és egyikőjük nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy arról információval rendelkeznek. Kérik, hogy amennyiben bárki látta a balesetet névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 33-510-240-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában