Büntetőeljárás

2020.09.06. 07:36

Rendszámmal trükközött a tatabányai férfi, a rendőrök őrizetbe vették

A tatabányai egyenruhások szeptember 5-én ellenőrzés alá vontak egy sofőrt, mint kiderült, a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból, a rászerelt hatósági jelzés pedig egy másik járműhöz tartozott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök szeptember 5-én 12 óra 57 perckor Tatabánya, Felsőgallán intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból, a rászerelt hatósági jelzés egy másik járműhöz tartozik.

A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök megállapították azt is, hogy a 25 éves férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta, ezért kihallgatását követően járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában