hála

2020.08.06. 19:55

Több ezer emberhez jutott el a Facebookon az esztergomi rendőrök híre

Rengeteg megosztást kapott az a Facebook-bejegyzés, amelyben az esztergomi rendőröknek mondanak köszönetet azért, amit a 11-es úton tettek.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: beküldött

Facebook-oldalán köszönte meg az esztergomi járőrök segítségét egy férfi augusztus 5-én. Mint írja, a 11-es számú főúton haladtak kollégájával, amikor járművük lerobbant. Néhány percen belül megjelent két rendőr, akik habozás nélkül segítettek nekik. A posztoló a Kemma.hu-nak részletezte az esetet:

– A csónakszállító tréler levehető lámpájának felfogatása eltört, és a lámpa lezuhant a földre. Amikor kollégám észlelte, egyből meg is állt. „Természetesen“ a legrosszabb helyen történt a baj: záróvonal, beláthatatlan kanyar... A helyszínre érkező rendőrök azonban nem kötözködtek, nem akartak büntetni, hanem egyből azt kérdezték: mit segíthetnek. Ezúton szeretném megköszönni nekik a segítséget, büszke lehet rájuk a felettesük, hogy ilyen normális beosztottjai vannak!

Az egyenruhások irányították a forgalmat a balesetveszélyes szakaszon, amíg a bajbajutott sofőr és addigra odaérkező ismerőse megszerelték a letört lámpát. A poszt egyébként több mint háromezer emberhez jutott el mindössze 12 óra alatt. Egy olvasónk mesélte, hogy az ország másik felén élő édesanyjához is eljutott a szívmelengető üzenet...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában