tűz

2020.08.10. 15:53

Kigyulladt autóhoz és leszakadt faágakhoz is riasztották megyénk tűzoltóit

Letört faágakhoz és személygépkocsi tűzhöz is riasztották megyénk tűzoltóit augusztus második hétvégéjén.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint leszakadt és letört faágakhoz vonultak a tűzoltók Tatabányán augusztus második hétvégéjén. Egyik helyen a járdára esett, másik helyen csak lógott a letört faág veszélyeztetve ezzel a gyalogosforgalmat. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói láncfűrész és kihúzós létra segítségével távolították el a faágat.

Szintén faág szakadt egy parkoló személygépkocsira késő este. A faágat kézi erővel távolították el a tatabányai hivatásos tűzoltók. A jármű kis mértékben sérült. Személygépkocsi motortere gyulladt ki Vértesszőlősön, egy lakóház udvarán péntek este. A tulajdonos a tüzet a tatabányai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt két darab kézi porral oltóval eloltotta, így az egység az áramtalanítást végzett és átvizsgálta a járművet. A tűz a környezetére nem terjedt át.

Egy faág esett a járdára és elszakított egy távközlési kábelt Tatabányán szombat reggel. A tatabányai hivatásos tűzoltók a faágat kézi erővel és egy motoros fűrésszel eltávolították. Teljes terjedelmében égett egy fa szerkezetű melléképület, műhely, fatároló hétfő hajnalban Szomódon, a Szőlősor dűlő területén. A mintegy 30 négyzetméteres épülethez Komárom hivatásos tűzoltói vonultak és 3 vízsugárral eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában