könnyű testi sértés

2020.08.06. 14:00

Kétcentis kőből lett rendőrségi ügy a nyergesi iskolában

Egy gyerek egy másikat dobott meg egy kétcentis kővel Nyergesújfalun. Az ügyből feljelentés, majd közvetítői eljárás lett.

Kemma.hu

Egy gyerek egy másikat dobott meg egy kétcentis kővel Nyergesújfalun. Az ügyből feljelentés, majd közvetítői eljárás lett.

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járási Ügyészség könnyű testi sértés vétsége miatt indult ügyben eredményes közvetítői eljárást követően megszüntette a büntetőeljárást a fiatalkorú gyanúsítottal szemben, tekintettel arra, hogy a sértett elfogadta a bocsánatkérését. A történet még 2019 májusában kezdődött, amikor egy nyergesújfalui iskola udvarán a szünetben, egy 2 centi átmérőjű kődarabbal megdobta a tizenhárom éves gyereket. a fiatalkorú gyanúsított. A kő a nyakszirt környékén találta el a gyereket, 8 napon belül gyógyuló sérülést okozva.

Az ügyészség közvetítői eljárásra utalta az ügyet, mely eredményes lett, tekintettel arra, hogy a követ dobó elismerte a felelősségét a bűncselekmény elkövetésében és bocsánatot kért a sértettől, aki a bocsánatkérést elfogadta, tudtuk meg dr. Reszl Ildikó megyei főügyésztől, aki hozzátette: erre figyelemmel az ügyészség megszüntette a gyanúsítottal szemben a könnyű testi sértés vétsége miatt folytatott büntetőeljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában