előállították

2020.07.22. 08:05

Két hatóság is körözte a dunaalmási sofőrt, akit Esztergomban kaptak el

A rendőrök éjszaka fülelték le a körözött személyt. Kisbéren szabálytalan sofőrt fogtak, aki gyorsított eljárásban felel a bíróság előtt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök július 21-én délután Kisbéren, az Arany János utcában ellenőrzés alá vonták azt a személygépkocsival közlekedő császári lakost, akit a Kisbéri Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltott. A 37 éves sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó, és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások öt személyt fogtak el, és hét főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei ugyanezen a napon éjszaka Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában intézkedés alá vontak egy dunaalmási lakost. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy ellene a Győri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, valamint a Tatai Rendőrkapitányság a kiszabott pénzbírság meg nem fizetése miatt a körözését rendelte el. Az egyenruhások a 45 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában