Autósok

2020.06.12. 14:44

Túl gyorsan hajtott a kanyarban, letarolta az esztergomi buszmegállót

Az egyenruhások eljárást indítottak az ellen a sofőr ellen, aki a nem megfelelő sebessége miatt kisodródott és egy esztergomi autóbusz-megállóhely közúti jelzőtábláját kiütötte.

Kemma.hu

Az egyenruhások eljárást indítottak az ellen a sofőr ellen, aki a nem megfelelő sebessége miatt kisodródott és egy esztergomi autóbusz-megállóhely közúti jelzőtábláját kiütötte.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint egy férfi április 25-én délután személygépkocsival közlekedett Esztergomban a Vár utca irányából, amikor sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg. Elvesztette uralmát a jármű felett és azzal egy autóbusz-megállóhely közúti jelzőtáblát kiütve, a járdára, majd a parkosított területre sodródott fel. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán folyik az eljárás a szabálysértés elkövetése miatt.

A parkosított területre sodródott autó (Fotó: police.hu)

Május 9-én 19 óra 35 perc körül Esztergomban, a Hősök terén veszélyeztette a közlekedőket egy járművezető, amikor az ott lévő körforgalomban „driftelt”. Az elkövető jármű, állampolgári bejelentés alapján a térfigyelő kamerák képeinek elemzése során került beazonosításra. A sofőr ellen szintén szabálysértési eljárás indult.

Május 23-án 11 óra 50 perc körül egy járművezető közlekedett a 11-es számú főúton. A sofőr a járdaszigetet balról kikerülve, a záróvonalat átlépve megelőzte az előtte haladó gépjárművet. A szabálysértést kamera rögzítette. A beazonosított elkövetőt az Esztergomi Rendőrkapitányság 50 ezer forint közigazgatási bírsággal, és 20 ezer forint szabálysértési bírsággal is sújtotta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=77XEK_oNTYs&feature=emb_logo

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében mindig a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában