Bűncselekmény

2020.06.30. 14:32

Egymilliónál is többet nyert tippmixen az esztergomi férfi, ellopták a szelvényeit

Az esztergomi férfi szobájából lopta el a több mint egymillió forintot érő szelvényeket a három tagú banda, majd kiváltották azokat és szétosztották a nyereményt.

Kemma.hu

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Fotó: BAGA

A rendőrség tájékoztatása szerint egy esztergomi férfi június 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki lakhelyéről, egy panzió szobájából ellopta a szerencsejáték szelvényeit, amik több mint egymillió forintot érő, nyertes szelvények voltak. A nyomozók adatgyűjtést végeztek az ügyben, melynek során kiderült, hogy a sértett május 26-án egy társasággal együtt italozott Esztergomban.

A gyanú szerint az egyik férfi közben elment a panzióba, és a feljelentő szobájából ellopta a szelvényeket. A társaság tagjai a lopást követően azokat beváltották, és osztoztak a felvett összegen. A rendőrök a tetteseket azonosították, majd június 15-én az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították őket.

L. M., B. E., B. M. gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerték, ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában