mindenét elvették

2020.06.09. 08:14

Suhancokból álló banda bántalmazott és fosztott ki egy férfit Oroszlányban

A tizenéves fiatalokat a térfigyelő kamerák felvételei buktatták le, akiket a rendőrség a bejelentést követően két órán belül azonosított.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi tett bejelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon június 7-én délelőtt, miszerint ismeretlen személyek előző este az utcán bántalmazták és elvették tőle a zsebéből kiesett mobiltelefonját, az irataival, bankkártyájával és bluetooth hangszórójával együtt.

A helyi rendőrök a férfi által elmondottak alapján adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők elfogása érdekében. Megnézték a térfigyelő kamera helyszínen készített felvételeit, ami alapján azonosították, és a bejelentést követő két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy fiatalkorút.

A két 14 és két 15 éves fiút előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták, és másnap visszaadták a sértettnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában