Büntetőeljárás

2020.06.19. 10:40

Ittasan, egy forgalomból kivont autót vezetett a tatabányai férfi

Tatabányán a helyi egyenruhások ellenőrzés alá vontak egy sofőrt, akiről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé, az autót pedig ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei június 18-án délután Tatabányán, a Cseri úton intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították.

A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárás indult, a vezetői engedélyét elvették. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból, és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik. Az egyenruhások a 36 éves férfival szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek, valamint a forgalmi engedélyt és a hatósági jelzéseket elvették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában