halálos karambol

2020.06.28. 14:07

Idős szerb házaspár vesztette életét az M1-esen történt balesetben

Szombaton az M1-es autópályán, Tatabánya térségében történt balesetben egy 68 éves szerb férfi és 71 éves felesége vesztette életét.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt június 27-én reggel az M1-es autópályán, a Győr felé vezető oldalon. Egy személygépkocsi közlekedett a főváros felől Győr irányába, amikor áttért a szemközti sávba, ahol a sáváthúzás miatt, a szemből érkező járművel ütközött. A vétlen sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Nem csak a sofőr, kórházba szállítást követően 71 éves utasa, aki a felesége volt szintén életét vesztette – írta közösségi oldalán a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">deltahirek.hu.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a balesetben a helyszínen egy 68 éves szerb férfi vesztette életét. A mellette utazó 71 éves feleségét és a baleset okozó sofőrt a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították. A 71 éves nő életét nem sikerült a kórházban megmenteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában