ittas vezetés

2020.06.25. 07:48

Gyorsított eljárásban kerül bíróság elé a szabálysértő esztergomi sofőr

Jgosítvány nélkül, ittasan vezette autóját az esztergomi sofőr, akit elkaptak a rendőrök Eszteromban.

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei június 24-én 21 óra 36 perckor Esztergomban, a Dobozi Mihály utcában intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő dunabogdányi lakost.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, hét főt állítottak elő, valamint két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

A sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel őt az Esztergomi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy a jármű műszaki állapota nem felel meg a jogszabályban meghatározott feltételeknek.

A férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a 33 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában