Bűntetőeljárás

2020.06.19. 11:45

Befejezték az esztergomi rendőrök az ismerősétől autót lopó férfi ügyét

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy ismerőse gépkocsiját a tudta nélkül elvitte, és megrongálta.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a 19 éves tettes még 2019. március 14-én 8 óra körül Esztergomból elvitte az egyik ismerőse gépkocsiját úgy, hogy arról a tulajdonosa nem tudott. A férfi rallyzott is, ennek során a járműben kár keletkezett, amit végül egy ismerősénél hagyott. A feljelentést követően a rendőrök a személygépkocsit lefoglalták, és a 19 éves tapolcai férfit gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi a gépkocsiba többször belerúgott.

A megrongált autó (Fotó: police.hu)

Az Esztergomi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és garázdaság vétség miatt folytatott büntetőeljárást a tettes ellen. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek – írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában