szabálysértés

2020.06.01. 09:56

72 órán belül bíróság elé áll a két sofőr, akiknek hiányoztak az irataik

A megyei rendőrök két autóst is lefüleltek, akik nem is vezethettek volna. Mindketten szabálysértés mitt felelhetnek.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a komáromi rendőrök május 31-én 15 óra után az 1-es főúton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 24 éves vezetőjét.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tizenegy személyt fogtak el, tizenöt főt állítottak elő, tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A járőrök megállapították, hogy a gépkocsit a forgalomból kivonták, és a sofőrt a Tatabányai Rendőrkapitányság 2020. október 1-ig a járművezetéstől eltiltotta. A tatabányai lakost a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén ezen a napon a tatai rendőrök 18 óra 10 perckor Tatán, a Hősök terén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az 59 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, a gépjárműre nem volt kötve biztosítás és azt a forgalomból is kivonták.

A koppánymonostori lakost a Komáromi Rendőrkapitányság 2020. november 5-ig a járművezetéstől is eltiltotta. A férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították.

A járőrök mindkét esetben a 24 éves és az 59 éves járművezetővel szemben is szabálysértési eljárást indítottak. Őket őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban, 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában