tragédia

2020.06.06. 07:19

Halálos baleset a 81-esen: 57 éves férfi vezette a kamionnal ütköző autót

A helyszínen életét veszítette az az 57 éves férfi, aki autójával forró bitument szállító kamionnal ütközött a 81-es úton június 5-én.

Kemma.hu

A helyszínen életét veszítette az az 57 éves férfi, aki autójával forró bitument szállító kamionnal ütközött a 81-es úton június 5-én.

Forrás: FMKI

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados

Ahogy arról beszámoltunk, június 5-én halálos baleset történt a 81-es úton, Bakonysárkány közelében. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy forró bitument szállító kamionnal ütközött össze egy Renault. A személyautót vezető 57 éves móri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint mindkét jármű az út menti árokban állt meg, a kamion az oldalára borult. Az összeroncsolódott autóba szorult sofőrt a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók hidraulikus mentőszerszámokkal szabadították ki a roncsok közül.

A folyékony bitumen a magas hőmérséklete miatt veszélyes anyag, ezért a műszaki mentéshez a katasztrófavédelmi mobil labor is kivonult. A százhetven Celsius-fokon szállított folyékony bitument a szállító vállalat munkatársai egy másik, úgynevezett tartályos kamionba fejtették át. Az oldalára borult nyerges vontatót ezután a tűzoltódaru és kamionmentő emelte ki az árokból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában