nem akart menni

2020.03.23. 19:54

A terrorelhárítókat is bevetették a Köztársaság útján

Filmbe illő jelenetnek lehettek tanúi hétfő délelőtt a tatabányai Köztársaság útja lakói. Mentők, tűzoltók és rendőrök gyülekeztek hétfőn reggel az egyik ház bejáratánál. Sokan találgatták, hogy mi történhetett, felröppent olyan hír is, ami szerint egy férfi robbantással fenyegetőzik.

G. D. V.

Filmbe illő jelenetnek lehettek tanúi hétfő délelőtt a tatabányai Köztársaság útja lakói. Mentők, tűzoltók és rendőrök gyülekeztek az egyik ház bejáratánál.

A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy beteg elszállításában kérték a mentők a segítségüket. Az egyik szomszéd úgy tudta, hogy a lakó előző este lövöldözött is a lakásban. Azonban erről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

– Egy pszichiátriai beteget akartak a mentők a kórházba szállítani, azonban nem működött együtt, bezárkózott a lakásba. Ezért a mentők a rendőrség segítségét kérték – magyarázta Gányai Balázs hadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A beteg a rendőrség felszólítására sem jött elő, azt belülről elbarikádozta. Végül dél körül oldódott meg a helyzet: a Terrorelhárító Központból érkező rendőröknek sikerült bejutniuk a lakásba, ahol elfogták a beteget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában