sikkasztás

2020.02.17. 15:48

Esztergomi munkahelyéről lopott telefonokat a 19 éves férfi

A rendőrség a 19 éves férfi ellen sikkasztás miatt indítottak büntetőeljárást, aki kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint eljárás indult egy esztergomi férfi ellen, aki 2019. július 29. és 2019. augusztus 8. között munkahelyéről, egy esztergomi áruházból telefonokat és más műszaki cikkeket tulajdonított el. A rendőrök a 19 éves férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellene sikkasztás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Sz. F. gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, azt állította, hogy az eltulajdonított értékek egy részét saját használatra megtartotta, egy részét pedig eladta. A nyomozók a nála megtalált telefonokat és műszaki cikkek lefoglalták és az áruháznak visszaadták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában