bódult állapot

2020.02.06. 10:46

Bedrogozva vezetett és balesetet okozott az almásfüzitői sofőr

A sofőrrel és utasával szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. Az almásfüzitői férfi jogosítványát elvették a rendőrök.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatai Rendőrkapitányság járőrei február 5-én 14 óra 30 perckor Tatán, az Agostyáni úton anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Megállapították, hogy a vasúti átjáró előtt várakozó egyik jármű hátuljának ütközött egy személygépkocsi, amit egy 26 éves almásfüzítői férfi vezetett. Az intézkedés során a balesetet okozó sofőr és 32 éves szomódi utasa elmondta, hogy mindketten rendszeresen fogyasztanak kábítószert.

A bedrogozott sofőr a vasúti átjárónál várakozó kocsi hátuljába ütközött (Fotó: Police.hu)

A két férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív értéket mutatott. A sofőr vezetői engedélyét elvették, ellene a baleset okozása miatt szabálysértési feljelentést kezdeményeztek. A jármű utasát és a sofőrt is gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt. Információ merült fel arra vonatkozóan is, hogy a járművezető a tatai baleset megelőzően Tatabányán is okozott anyagi káros balesetet. A helyszínről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában