térfigyelő kamerák

2020.01.29. 14:28

A tatai rendőrök visszaadták a településekről ellopott kamerákat

A tatai nyomozók az ellopott kamerákat lefoglalták és már vissza is juttatták azokat a települések vezetőinek.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy budapesti férfi 2019. szeptember 4-én 2 óra 40 perc körül Bajon, egy oszlopról ellopott két darab rendszámfelismerő kamerát. A férfi a vezetékeket elvágta, majd a berendezéseket hazavitte. Ezen kívül azt is elmondta, hogy a balatonboglári Gömbkilátót megvilágító LED-es reflektorok közül négyet elvitt és további két kamera lopását is beismerte. Az egyiket Süttőről a másikat Tardosról lopta el.

A tatai nyomozók már vissza is adták a lopott kamerákat jogos tulajdonosaiknak (Fotó: Police.hu)

A Tatai Rendőrkapitányság nyomozói, a rendelkezésre álló információk alapján 2020. január 13-án újra kihallgatták a gyanúsítottat. A gyanú szerint a tettes 2019. év elején Dunaszentmiklósról ellopott egy rendszámfelismerő és egy térfigyelő kamerát, valamint 2019. november hónapban pedig Vértessomló közelében egy térfigyelő kamerát. A férfi mindkét esetben a vezetékeket elvágta és az eszközöket letépte. Ezen kívül még 2019. november 4-én éjszaka további két kamerát is ellopott a tettes Bajról. A nyomozók, a kutatások során megtalált kamerákat lefoglalták és a települések vezetőinek a napokban visszaadták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában