baleset

2019.10.04. 07:08

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Tatabányán

A balesetet szenvedett autó forgalmi akadályt képezett a Győri úton. A műszaki mentés idején egy sávon haladt a forgalom.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Friss információ:

Racsné Galambos Grétától, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy újra járható mindkét sáv a Győri úton, ahol korábban egy autó villanyoszlopnak ütközött. A kidőlt oszlopot leemelték az útról.

Ahogy a szóvivő elmondta: az autószalonnal szembeni kis utcából balra, Vértesszőlős felé kanyarodott ki egy teherautó és egy Suzuki. A Suzuki eddig tisztázatlan okok miatt a kanyarodás közben nekiütközött a teherautónak, majd a villanyoszlopnak. A balesetben senki sem sérült meg.

Erről írtunk korábban:

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint villanyoszlopnak ütközött egy autó október 4-én kora reggel Tatabányán, a Győri úton, az 1-es főút elágazása közelében. Az ütközés miatt az oszlop kidőlt. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint az áramszolgáltató szakembereit hívták a helyszínre. Az érintett útszakaszon egy sávon van forgalmi akadály a baleset miatt.

Címkék#1-es út

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában