befejezett nyomozás

2019.10.19. 07:22

Ügyészség előtt a dorogi bányásznapi rendezvényről lopó két nő ügye

A rendőrök rövid időn belül azonosították a rendezvényről lopó két nőt, akik a kihallgatásuk során beismerték a bűncselekményt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték a nyomozást és a szükséges iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek annak a két nőnek az ügyében, akik dorogi bányásznapi rendezvényről loptak el egy táskát és egy farmerkabátot.

Egy dorogi nő szeptember 1-jén feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka a Dorogon megrendezett bányásznapi rendezvényen a szabadtéri színpad előtti kordonra felakasztott táskáját és farmerkabátját eltulajdonította. A táskában benne voltak iratai, készpénze és mobiltelefonja is.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a bűncselekmény elkövetőit, egy 33 éves helyi és egy 32 éves tokodaltárói lakost. K. Á és K. E gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Lakásukon a nyomozók az ellopott értékeket megtalálták, lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában