elfogatóparancs

2019.10.11. 09:33

Két körözött férfi akadt a rendőrök horgára

A rendőrök igazoltatás során akadtak a két férfira, akik iratainak ellenőrzése során kiderült, hogy körözés alatt állnak.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei komplex ellenőrzést hajtottak végre az M1-es autópályán október 10-én. 11 óra 15 perckor ellenőriztek egy Ford Tranzitot és a benne tartózkodó személyeket.

Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy az egyik utas, egy 25 éves férfi, a Miskolci Törvényszék által lopás vétség elkövetése miatt rá kiszabott büntetés letöltését nem kezdte meg, ezért ellene elfogatóparancsot adtak ki. A körözött férfi előállítását követően őrizetbe vették és a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ugyanezen a napon a helyi járőrök Tatán fogtak el egy 39 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt. A férfit az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában