szonda

2019.10.13. 13:31

Ittas sofőröket fogtak megyeszerte a rendőrök

A rendőrök szombaton több településen is ittas sofőrökbe botlottak igazoltatás során, akikkel szemben közigazgatási és helyszíni bírságot szabtak ki.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A kisbéri rendőrök Keréktelekin állítottak meg egy kerti traktorral közlekedő 37 éves férfit október 12-én délelőtt. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, és vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon a helyi járőrök Komáromban állítottak meg egy Forddal közlekedő férfit. A 28 éves sofőr a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mert azt elmondása szerint otthon hagyta. A férfival szemben az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök a sofőr részére közigazgatási bírságot és az általa elkövetett szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki.

Szintén október 12-én az oroszlányi rendőrök két ittas vezetővel szemben intézkedtek. Késő délután, 6 óra után a Szent Borbála úton ellenőriztek egy autót és annak vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot mutatott, ezért előállítását követően részére közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

A Dózsa György úton este háromnegyed 10-kor állítottak meg a rendőrök egy Skodát. Ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, majd alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. Az autót vezető 40 éves férfi ellen büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában