karambol

2019.09.15. 06:32

Elsőbbségadás elmulasztása miatt okozott balesetet teherautójával Tatabányán

A rendőrség továbbította a vizsgálat során összegyűjtött anyagokat az ügyészség számára az elsőbbségadás elmulasztása miatt balesetet okozó férfi ügyében.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték a vizsgálatát és az iratokat megküldték a Tatabányai Járási Ügyészségnek annak a sofőrnek az ügyében, aki elsőbbségadás elmulasztása miatt balesetet okozott. A férfi ellen a rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatott büntetőeljárást.

Az autó sofőrje az ütközésben súlyosan megsérült (Fotó: Police.hu)

A gyanú szerint N. I. egy teherautóval közlekedett Tatabányán a Mártírok úton 2018. augusztus 31-én reggel. A sofőr balra akart kanyarodni, de a kanyarodás előtt nem adta meg az elsőbbséget az őt előző másik autó számára. Az előző autó vezetője balra rántotta a kormányt majd az útról letérve egy fának csapódott, amelynek következtében súlyosan megsérült. A gyanúsítottként kihallgatott N. I. kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában