fenyegetések

2019.07.22. 08:19

Vádat emeltek az ácsi férfi ellen, aki pokollá tette a szomszédai életét

Volt hogy házuk felrobbantásával, máskor a megsütésükkel és megevésükkel, vagy épp baltát lóbálva gyilkossággal fenyegette szomszédait az ácsi férfi.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock

A Komáromi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy ácsi férfival szemben, aki Ácson robbantással és megöléssel fenyegette meg két szomszédját. A vádiratban azt indítványozták, hogy a járásbíróság a korábban testi sértés miatt is büntetett vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munkabüntetést szabjon ki.

Dr. Reszl Ildikó főügyésztől megtudtuk: a vádlott 2018. december 25. és 2019. január 20. között fenyegette meg többször is szomszédait. Például azzal, hogy megsüti őket, megeszi őket vacsorára és felrobbantja a házukat. A sértettekben ez utóbbi fenyegetés azért is komoly félelmet keltett, mivel házfaluk a férfi telekhatáránál helyezkedik el, ráadásul a férfi az ingatlanok között húzódó kerítésen is át tud lépni a telkükre.

Egyszer, kezében baltát lóbálva rákiáltott a tőle 3-4 méterre álló szomszédjára, hogy „Megdöglesz, elveszem az életedet!”, de volt olyan is, hogy a kerítésnél kést élezett, majd az őt figyelő szomszédra kiáltott, hogy „Megöllek!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában