beismerő vallomás

2019.06.22. 08:56

Rém-álom randi: döbbenet, mit mondott a tárgyaláson a baltával a nő fejét ütő férfi

Baltával verte a nő fejét a férfi, mert nem akart járni vele. A vádlott az előkészítő ülésen tettét azzal indokolta, hogy a nő kérte meg a szörnyű tettre.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Megdöbbentő beismerő vallomást tett a férfi, aki baltával akarta agyonverni a netes társkeresőn megismert lányt, de az nem akart vele járni. A férfi ellen márciusban emelt vádat az ügyészség. A Tatabányai Törvényszéken június 21-én pénteken megtartott előkészítő ülésen a vádlott ugyan beismerő vallomást tett, azt azonban a bíróság nem tudta elfogadni.

A férfi ugyanis a váddal nem megegyezően a beismerés mellett fenntartotta azt, hogy a bűncselekmény elkövetésére a sértett kérte meg. A férfi állítása szerint azért verte baltával a nőt, mert a sértett erre megkérte, hogy ne kelljen a hitének ellentmondóan öngyilkosságot. A bíróság július 16-án tartja meg az ügyben a következő tárgyalást, amelyen a sértettet, tanúkat és pszichiátriai szakértőket hallgat majd meg.

A férfi 2017 áprilisában egy internetes társkeresőn ismerkedett meg a sértettel. Ezt követően többször találkoztak, a férfi szerelmes lett a sértettbe, aki azonban csak barátként tekintett rá. 2017. augusztus 6-án este a nő átment a férfi környei házába és hajnalig beszélgettek. A nő hajnalban lefeküdt aludni, a vádlott pedig – mivel nem tudta elfogadni, hogy a nő csak barátként tekint rá – elhatározta, hogy megöli.

A garázsból bevitt egy baltát, amivel a sértett fejét egyszer, közepes erővel megütötte. A nő ekkor nyöszörögni kezdett, mire a vádlott még legalább hat alkalommal a balta él- és fokrészével megütötte őt, egészen addig, amíg már nem mozdult és nem adott életjelet. A férfi azt hitte, hogy meghalt, ezért elhagyta a házat és a napot kerékpározással töltötte. A vádlott abban a hiszemben, hogy a sértett meghalt, 2017. augusztus 7-én este feladta magát a rendőrségen. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a nő még él, mentőt hívtak hozzá. Bár az életét a kórházban sikerült megmenteni, maradandó fogyatékosságot okozó sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában