korlátozás

2019.05.03. 17:57

Teljes útzár lesz az M1-esen Tatabányánál

A forgalomkorlátozás egy leszakadt elektromos légkábel miatt lép érvénybe. Az autópályáról leterelik a forgalmat az 1-es útra.

Kemma.hu

Hegyeshalom, 2015. szeptember 11. Torlódás az M1-es autópálya Bécs felé vezető oldalán 2015. szeptember 11-én Hegyeshalom közelében. Biztonsági okokból lezárták a nickelsdorfi (miklóshalmai) határátkelőt Ausztriában, mert illegális bevándorlók nagyobb csoportja indult útnak a A4-es autópályán. MTI Fotó: Filep István

Forrás: MTI

Fotó: Filep István

A Magyar Közút tájékoztatása szerint teljes útzárra kell készülni az M1-esen Tatabánya térségében május 3-án, péntek este 20 órától.

Az M1-es autópályán a 60-as kilométernél egy leszakadt elektromos légkábelt kell soron kívül helyreállítania a szakembereknek. A korlátozás mindkét irány forgalmát érinti majd.

Várhatóan május 3-án, péntek este 20 órától a Budapest irányából érkezőket az 56-os jelű Tatabánya-Óváros csomópontban terelik majd le az 1-es főútra. Visszatérni a pályára csak jóval később, Tatán keresztül a 67-es jelű csomópontban lehet majd. Az ellenkező irányból érkezőket pedig már a 61-es jelű Tatabánya-Centrum csomópontban letereli a város felé a rendőrség, visszatérni Tatabánya-Óvárosnál lehet majd.

A munkavégzés miatti korlátozás várhatóan 1-2 óráig tart. A városban lévő ballagási rendezvények miatt az 1-es főúton, illetve Tatabánya közútjain is torlódások várhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!